Wie is Sabine Rabbe?

Wie is Sabine Rabbe?

Wilde als klein meisje graag op de planken staan. Dit werd horecavakschool, omdat vader lief vond dat er in het theater geen droogbrood te verdienen zou vallen. Eigen-wijsheid  heb ik al op vroege leeftijd mogen ontwikkelen.  Ben op ont-dekking gegaan en heeft mij een hele reeks van horeca baantjes gebracht. Maakte verre reizen, waarvan een langere tijd in India, raakte ik in de ban van bewustzijnsprogramma’s. Waarvan diverse coaching opleidingen (2004/2013 by John Schrederhof persoonlijk leiderschap – 2005/2009 Marjolein Baars  innerlijk kind – 2015 Keulseweg coach met hulp van paarden. 2019 Vrouwlijk leiderschap bij Dieke Bikker) Startte in 2007 mijn eigen bedrijf Sabine Event LeuksteWorkshops.nl Hier werk ik samen met creatievelingen uit het theater en bevriende trainers, waaronder: Iric van der Have, Camie Bonger en Nadja Filtzer Samen maken wij het verschil in bedrijf als in teambuilding workshops. In 2009 ben ik mij gaan specialiseren als  lachcoach en geef met heel veel passie en plezier lachworkshops aan groepen. 

Omdat alles in beweging is, ben ik dat ook! Ik zet jou aan: persoonlijke coaching, gelukservice en workshops om je verder te helpen in deze bijzondere tijd!

Missie:

Mijn missie is om mensen een stukje bewuster te maken. Door mijn humor, breek ik de zwaarte en daardoor kom jij makkelijker in je eigen lichtheid en innerlijk leiderschap. Soms is er een “schop onder de kont” voor nodig om vooruit te komen. Ik geef deze graag met liefde!

Visie:

Ik geloof in een wereld waar meer mensen fluitend hun werk doen. Waar meer ruimte en tijd is voor elkaar. Waar gelijkheid en plezier is, puur omdat we ons veel meer bewust zijn van onze eigen inbreng.

“Laat iedere dag een feestdag zijn”

Waarden:

Eigen-wijsheid – Liefde&Verbinding – Creativiteit – Humor en iedere dag een gulle lach!