Flirt Workshop

Over de Flirt Workshop

Als we het gaan hebben over flirten, hebben we het eigenlijk over het contact maken met de ander. Dit kan een zakelijke aangelegenheid zijn, maar zeker ook privé! Je wil iets van de ander, wat je tot op heden niet voor mekaar hebt gekregen. Zakelijk zal je andere lichaamstaal gebruiken dan dat je dat zou doen als je iemand wilt versieren. Het ziet er net even ander uit. Wij gaan aan de slag met onder andere de Be- Do – Have methode, kracht van de intenties en je leert manieren om zelfverzekerd over te komen!.

Hoe gedraag je jezelf tijdens een sollicitatie gesprek? Wat zou je willen en hoe laat jij jezelf zien? Of wat te doen tijdens een netwerk borrel? Ga je met visite kaartjes strooien of durf je echte gesprekken aan te gaan? Allemaal vragen die wellicht tot inzichten kunnen leiden in deze leuke, ervaringsgerichte  flirt workshop

Mogelijkehden

 Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 8 personen:

  • Online Flirt workshop van 30 á 45 minuten
  • Online mondkapjes flirten 30 á 45 minuten
  • Zakelijk flirten live 1.5uur
  • Flirten voor de liefde is live te boeken voor 1.5uur

Wat levert het op

Als teamuitje hebben wij een ontzettend leuke workshop gehad! Hebben erg veel gelachen. Heel fijn dat het op een locatie naar keuze kon en Sabine haar programma aanpast naar onze wensen. Het was een ervaring waar nog jaren over nagepraat en gelachen zal worden, een aanrader!

Janneke van den Heuvel - van Erp

Sabine is de beste ervaring die je kunt krijgen als je de stijfheid in vergaderingen verliest en iedereen samenbindt. Het is misschien eerst ongemakkelijk, maar het zal een grote energie in de kamer creëren.

Jorden de Rijk