Coaching

Sabine Rabbe-128-20

Over coaching

Soms is het fijn om ondersteuning te krijgen in het leven dat jouw lief is! Waar wil je heen? Waar droom je van? En wat zit er in de weg om dat te bereiken? Ik, Sabine, help jou om het beste uit jezelf te halen! Met een persoonlijk plan, gaan wij aan de slag met doelgerichte acties. Ik zorg ervoor dat je op koers blijft en aan het einde van het traject het gewenste resultaat hebt behaald!

Waar verlang je naar in het leven? 

Welke droom staat er te wachten om geleefd te worden?

Wat staat je in de weg om er echt voor te gaan?

Mogelijkheden

  • Leiderschap coaching: Traject van 4 weken lang een prachtig traject waarin je het roer van je eigen leven leert te hanteren. Dromen te realiseren en het leven creëert waar je al zo lang naar verlangt! 
  • Innerlijk kind coaching: Traject van 4 weken lang ga je terug naar je kindertijd. Je leert weer te genieten van het moment, het einddoel is even belangrijk als de weg ernaar toe!  
  • Wandel coaching: Per  uur te boeken. Heb je een coaching vraag? Behoefte aan helderheid rondom een bepaald thema?  Of wil je graag inzichten in je leven? Of behoefte aan de Sparkle Walk waar je al je zintuigen aan zet?  Ik kijk er naar uit om met jou aan de wandel te gaan! 
  • LEF coaching: Stel je weet wat je wil, het is alleen even allemaal niet mogelijk vanwege corona. Je hebt jezelf er inmiddels bij neergelegd en je valt bijna in slaap van de saaiheid van je bestaan….Dan is het tijd om aan je LEF te gaan werken! 

Wat levert het op